Cafe de Paris

Cafe de Paris is zoals de naam al zegt gebaseerd op Parijs. Deze bakkerij in het centrum van Corralejo onderscheidt zich vooral door de aankleding en inrichting in Parijse bistro stijl. Behalve op Fuerteventura zijn er ook op de andere Canarische eilanden vestigingen van Cafe de Paris te vinden.

Cafe de Paris, Corralejo

Van de buitenkant ziet Cafe de Paris er niet heel bijzonder uit, er is een klein terras. Eenmaal binnen waan je je in een zoetsappige film over Parijs. Er staan schattige bistro tafeltjes en stoeltjes met roze tafelkleedjes. Om het thema extra te benadrukken hangt er een afbeelding van de Eiffeltoren aan de muur.

Franse bakkerij Fuerteventura

In de vitrine zie je allerlei zoete baksels. Voornamelijk geïnspireerd op de Franse eclair. Over het algemeen is er meer verschil in vorm dan in smaak.

Corralejo ontbijt

De reden om naar deze bakkerij te gaan is dan ook niet zozeer het eten. Vooral de sfeer en de lekkere (foute) cappuccino met een flinke toef slagroom maken dit de perfecte plek om romantisch met je geliefde te gaan ontbijten.

Ook voor kinderen is de poppige inrichting van de bakkerij erg leuk. De medewerksters zijn erg vriendelijk, maar de meesten spreken niet zo goed Engels.

Prijs: **
Adres: Avenida Nuestra Se├▒ora del Carmen, Corralejo (Fuerteventura).

Kijk voor meer leuke bestemmingen, restaurants, bakkerijen en dingen om te doen op het Canarische eiland Fuerteventura ook eens op de Engelse website van Fuertefeelings.

For more nice destinations, restaurants, bakeries and things to do on the Canary Island of Fuerteventura, check out the English website of Fuertefeelings.

www.fuertefeelings.com

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s