Bonito gastrobar

Bonito gastrobar is een visrestaurant in het dorp El Cotillo. Dit restaurant is nog vrij nieuw (2018). Veel van de lokale bevolking komt hier lunchen. Zowel Spanjaarden als de naar Fuerteventura geƫmigreerde Italianen. Er is geen traditionele menukaart, maar het menu van de dag wordt op krijtborden geschreven. Het menu is ook in het Engels aanwezig.

Bonito gastrobar dagmenu

Omdat er bij Bonito gastrobar met verse producten wordt gewerkt verandert het menu regelmatig.
Sommige gerechten staan regelmatig op het menu zoals paella. Bonito gastrobar is vooral geschikt voor de lunch.

El Cotillo strandtent

Er is een mooi overdekt terras en de meubels geven je het echte strandtent gevoel. Vanaf het terras kun je de oceaan ook zien, alhoewel je geen frontaal zeezicht hebt. Binnen zitten is ook mogelijk, echter is het terras veel mooier. Binnen staan slechts een stuk of drie tafeltjes en er is een bar met een paar barkrukken.

Visrestaurant El Cotillo

Er worden bij dit restaurant vooral visgerechten geserveerd, maar er is ook altijd wel een vlees optie. Voor vegetariƫrs is het aanbod beperkt. Soms hebben ze gazpacho, maar dat is natuurlijk geen complete maaltijd.

Wijn van de Canarische eilanden

Bij een gastrobar is niet alleen het eten, maar juist ook de wijn erg belangrijk. Dat weten ze bij Bonito gastrobar ook erg goed. Ze schenken hier heerlijke wijnen tegen een redelijke prijs. Sommige van deze wijnen komen van de Canarische eilanden. Bijvoorbeeld van La Plama, Tenerife of Lanzarote (het buureiland van Fuerteventura).

Bonito gastrobar en Mil Deseos

Als je na een lekkere maaltijd en een glaasje wijn nog zin hebt in een kopje koffie met iets zoets dan kun je dit prima halen bij de naast Bonito gelegen bakkerij Mil Deseos.

Prijs: **
Adres: Calle la Gomera, El Cotillo (Fuerteventura).

Kijk voor meer informatie over het Canarische eiland Fuerteventura ook eens op de Engelstalige website van Fuertefeelings.

For more information about the Canary Island of Fuerteventura, take a look at the Fuertefeelings website.

www.fuertefeelings.com

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s