New Bakery Cafe

Midden in de hoofstraat van Corralejo vind je New Bakery Cafe. Een bakkerij en lunchroom waar je de hele dag door terecht voor de lekkerste gerechten. Als je op vakantie bent in het noorden van Fuerteventura dan moet je hier zeker eens naartoe gaan.

Corralejo centrum

Het mooiste is het als je een plekje langs het voetpad kunt bemachtigen, hier kun je perfect mensen kijken. Ook binnen kun je prima zitten, vooral als het ’s avonds wat afgekoeld is.

American chocolate cheesecake

De gebakjes en andere zoetigheden zijn vooral Amerikaans (american cheesecake, muffins en brownie) en Italiaans geïnspireerd (Italiaanse chocoladetaart/Tenerina, koekjes gevuld met Nutella).

Vegetarische cappuccino

Er is een uitgebreide koffiekaart met espresso, café con leche, café leche leche, cappuccino en de optie voor sojamelk.

Engels ontbijt Corralejo

Behalve voor een zoetontbijt of een koffiepauze kun je bij New Bakery Cafe ook prima terecht voor een Engels ontbijt met alles erop en eraan.

Gedurende de hele dag kun je hier terecht voor heerlijke sandwiches, hamburgers, hotdogs, wraps, crêpes, american pancakes en ijsjes.

American pancakes met Nutella

Ook wordt er bij New Bakery Cafe alcohol geschonken. Natuurlijk is er bier en wijn, maar ook een vrij uitgebreid assortiment likeuren.

Prijzen van New Bakery Cafe

De prijzen bij New Bakery Cafe zijn voor een op toeristen gerichte plaats gemiddeld. In de zijstraatjes kun je goedkoper terecht voor een kopje koffie. Toch is het erg leuk om tijdens je vakantie even naar alle voorbijlopende toeristen te kijken.

Nieuwe filialen New Bakery Cafe

New Bakery Cafe is bezig met het openen van nieuwe filialen op Fuerteventura, dus daar vind je binnenkort vast meer over op Fuertefeelings.

Parkeren in Corralejo

Om bij de bakkerij te komen is het goed om te weten dat parkeren in Corralejo weliswaar gratis is, maar dat het er vaak vol is. Vanaf de parkeerplaats bij het Agua Water Park kun je makkelijk naar New Bakery Cafe toe lopen.

Prijs: **
Adres: Av. Ntra. Señora del Carmen, 13, 35660 Corralejo, Fuerteventura
Website: bakerycafecorralejo.com

Kijk voor meer informatie over Fuerteventura en de leukste vakantiebestemmingen, restaurants, bakkerijen en dingen om te doen op het eiland ook eens op de Engelse website van Fuertefeelings.

For more information about Fuerteventura and the best holiday destinations, restaurants, bakkeries and things to do on the island on the english version of Fuertefeelings.

www.fuertefeelings.com

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s