Canela Cafe

Canela Cafe is een surfers restaurant in het hippie dorpje Lajares. Lajeres ligt in het noorden van Fuerteventura tussen Corralejo en El cotillo in. Bij dit restaurant in Lajares kun je de hele dag door terecht voor lekkere gerechten tegen een betaalbare prijs.

Livemuziek Fuerteventura

Er is bij Canela Cafe regelmatig livemuziek, het is dan ook een muziekcafé. Ze hebben een groot podium met tal van instrumenten waar regelmatig optredens en jamsessies plaatsvinden.

Surf café Lajares

De sfeer bij Canela Cafe is net zoals in de rest van Lajares erg ontspannen. In dit Café/restaurant komen veel surfers na het surfen om te eten en te drinken. Je kunt kiezen uit tal van broodjes (bocadillos), focaccias en wraps, maar ook nachos met chili con carne en hamburgers.

Vegetarisch restaurant

Voor vegetariërs zijn er ook genoeg opties, zoals bijvoorbeeld de falafelburger.
Als je meer honger hebt dan kun je ook een complete maaltijd bestellen zoals een curry met rijst of spareribs met patat.

Canela Cafe restaurant

Aan de voorkant van Canela Cafe staan een paar kleine picknick tafels waaraan je kunt zitten. Binnen is echter veel meer ruimte. Ook hier vind je voornamelijk houten bankjes. Aan de achterkant is een kleine binnenplaats met bistro zitjes.

Handwerkmarkt Lajares

Op zaterdagen is er in de ochtend tot in het begin van de middag een handwerkmarkt in Lajares. Deze handwerkmarkt bevindt zich tegenover Canela Cafe. Tijdens deze markt is het meestal erg druk in het restaurant.

Parkeren bij Canela Cafe

In Lajares kun je de auto gratis aan de zijkant van de straat parkeren. Meestal is er wel plek in de buurt van Canela Cafe. Op zaterdagen is het moeilijker om een parkeerplaats te vinden, waarschijnlijk moet je dan een stukje verder lopen. Je kunt de auto dan waarschijnlijk beter neerzetten in de buurt van Pastelo.

Prijs: **
Website: www.canela-cafe.es/en

Neem voor meer informatie over Fuerteventura ook eens een kijkje op de Engelstalige website van Fuertefeelings.

For more information about fuerteventura take a look at the english website of Fuerte Feelings.

www.fuertefeelings.com

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s