Mil Deseos

In het vissersdorpje El Cotillo vind je de Italiaans/Spaanse bakkerij Mil Deseos. Mil Deseos betekent duizend wensen in het Spaans. Deze bakkerij is vooral geliefd bij de Italianen die op Fuerteventura wonen, maar ook de Spaanse bevolking en toeristen weten deze bakkerij te vinden. Als je eenmaal een chocolade koekje hebt geprobeerd dan zul je begrijpen waarom de klanten terug blijven komen.

Café con leche

Op Fuerteventura weet je dat je op een Italiaanse plek bent beland als een café con leche goedkoper is dan een cappuccino. Kies altijd de goedkoopste optie, omdat deze bijna altijd het beste is.

Terras El Cotillo

Bij Mil Deseos kun je plaats nemen op het grote overdekte terras. Dit terras ligt uit de wind. Aan de zijkant kun je een glimp van de oceaan opvangen. Bij deze bakkerij moet je binnen bestellen, maar dat is helemaal niet erg. Dit geeft je namelijk de tijd om je te vergapen aan alle lekkernijen die in de vitrines staan uitgestald.

Wijs gewoon aan wat je lekker lijkt, de prijzen zijn vrij laag dus kies gerust iets extra’s.

Vegetarisch en veganistisch

Je kunt hier kiezen uit tal van koekjes en gebakjes. Aan hartige snacks is er ook geen gebrek. Er zijn stukken pizza in allerlei verschillende smaken. De focaccia’s zijn er ook in allerlei variaties. Voor vegetariërs en veganisten zijn er ook genoeg opties. Bij Mil Deseos hebben ze zelf veganistische opties voor de melk in de koffie. Ook maken ze hier heerlijke verse smoothies. De koekjes, pizza’s en focaccia’s kun je ook meenemen. Het strand is dichtbij dus wat dacht je van een lekkere picknick?

Voor de bakkerij kun je gratis parkeren

Prijs: *
Adres: Calle la Gomera 3, el Cotillo (Fuerteventura)

Kijk voor meer informatie over Fuerteventura ook eens op de Engelse website van Fuerte Feelings.
For more information about fuerteventura check the English website of Fuerte Feelings.

www.fuertefeelings.com

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s