Thats Amore

Thats Amore is een Italiaanse bakkerij die zich bevind in het midden van het centrum van Corralejo.

koffie

Van een afstandje wordt je naar deze bakkerij toe gelokt door het uithangbord van Illy. Illy koffie betekend namelijk heerlijke espresso en cappuccino. Ideaal als je bijvoorbeeld verblijft in hotel Surfing Colors. Vanaf dit hotel is het namelijk slechts 10 minuten lopen naar de bakkerij.

terras

Eenmaal aangekomen bij Thats Amore zie je een vitrine vol met lekkernijen staan. Naast deze vitrine is een smalle doorgang met een bar en een paar tafeltjes om aan te zitten. Er tegenover is een ruim terrras met wind schermen en parasols. Doordat deze bakkerij midden in het centrum van Corralejo is gevestigd kun je hier perfect zitten mensen kijken.

ijskoffie

Naast cappuccino, latte macchiato en espresso hebben ze bij Thats Amore ook nog eens een koffiekaart met specials. Hierop  staan bijvoorbeeld ijskoffies en koffie specialiteiten met likeur.

Nutella

Voor bij de koffie kun je iets lekkers kiezen uit de vitrine of van de menukaart. Mijn persoonlijke favoriet is de Nutella cakerol. Dit is zoals de naam al zegt een cakerol van biscuitdeeg bomvol met Nutella.

aperitief

Ook voor een aperitief kun je goed toeven op deze plek. Er worden alcoholische drankjes geschonken. Ook kun je een panini, een salade of zelfs een Arepa bestellen (Venezolaans broodje).

De (overwegend) Italiaanse bediening is erg vriendelijk, ze spreken goed Engels en zijn erg behulpzaam.

Dit is een plek om te komen van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat. Voor ontbijt, lunch, koffie met gebak, een aperitief, late night snack of een nagerecht.

De prijs kwaliteitsverhouding is erg goed.

Prijs: **
Adres: Aveida Nuestra Señora del Carmen 41, Corralejo (Fuerteventura)

Bezoek ook eens één van de andere Italiaanse bakkerijen in Corralejo. Zoals Panaderia Italiana en New Bakery Cafe.

Kijk voor de Engelse versie van Thats Amore en nog veel meer over Fuerteventura ook eens op de Engelse versie van Fuertefeelings. www.fuertefeelings.com.  

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s